Respect pentru Casa Regală! De azi, Parcul Circului se numeşte Principesa Margareta

După ce parcul Herăstrău a fost redenumit Regele Mihai, Casa Regală a României primeşte o nouă dovadă de respect şi consideraţiune. Parcul Circului se numeşte de azi Principesa Margareta. Parcul deja a intrat în limbajul uzual al cartierului şi e numit colocvial Principesa Parcareta.

Evident, s-au găsit unii care să se opună acestui gest firesc. Moştenitorii prinţului Rainier, care are o statuie în fostul parc al Circului, s-au declarat ofuscaţi de decizie şi au declarat război principatului Hohenzollern-Siegmaringen, lucru care i-a făcut pe cei din guvernul german să exclame: “Dar noi ce-am făcut, fratele meu?”.

Din păcate Principesa Margareta a considerat că dacă parcul îi poartă numele înseamnă că ea devine automat şi proprietar: “Nu ştiu, la noi aşa se face. Nu-mi pui numele pe o moşie dacă nu-mi dai şi şerbii de pe ea”, a spus înălţimea sa Regală Pricipesa Margareta. Auzind că nu e aşa, Principesa a mai cerut 50 de lei şi un voucher de vacanţă.

Casa Regală a României susţine că e firesc ca Principesa Margareta să primească parcul şi că va declara război tuturor principatelor care se opun. În război este implicată şi Seborga, un ducat din Liguria Septentrională, care e vasală Monaco-ului şi va trimite doi cavaleri şi câţiva archebuzieri în caz că “explodează căcatul din Parcul Circului”, potrivit prinţului de Seborga, La Sua Tremendita Giorgio I.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 martie 2019 14:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult