Respect pentru Casa Regală! De azi, Parcul Circului se numeşte Principesa Margareta

După ce parcul Herăstrău a fost redenumit Regele Mihai, Casa Regală a României primeşte o nouă dovadă de respect şi consideraţiune. Parcul Circului se numeşte de azi Principesa Margareta. Parcul deja a intrat în limbajul uzual al cartierului şi e numit colocvial Principesa Parcareta.

Evident, s-au găsit unii care să se opună acestui gest firesc. Moştenitorii prinţului Rainier, care are o statuie în fostul parc al Circului, s-au declarat ofuscaţi de decizie şi au declarat război principatului Hohenzollern-Siegmaringen, lucru care i-a făcut pe cei din guvernul german să exclame: “Dar noi ce-am făcut, fratele meu?”.

Din păcate Principesa Margareta a considerat că dacă parcul îi poartă numele înseamnă că ea devine automat şi proprietar: “Nu ştiu, la noi aşa se face. Nu-mi pui numele pe o moşie dacă nu-mi dai şi şerbii de pe ea”, a spus înălţimea sa Regală Pricipesa Margareta. Auzind că nu e aşa, Principesa a mai cerut 50 de lei şi un voucher de vacanţă.

Casa Regală a României susţine că e firesc ca Principesa Margareta să primească parcul şi că va declara război tuturor principatelor care se opun. În război este implicată şi Seborga, un ducat din Liguria Septentrională, care e vasală Monaco-ului şi va trimite doi cavaleri şi câţiva archebuzieri în caz că “explodează căcatul din Parcul Circului”, potrivit prinţului de Seborga, La Sua Tremendita Giorgio I.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
21 martie 2019 14:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult