Respect! Un beţiv cu 3% la viaţă a folosit ultimele liniuţe ca să mai ceară o bere

Efort supraomenesc făcut de un bețiv bucureștean. Aflat la doar 3% viață, când nimeni nu-i mai dădea vreo șansă, bețivul Marian a decis să facă sacrificiul suprem și și-a folosit ultimele liniuțe ca să mai ceară o bere. Avea de ales între asta și a-și suna soția care-l aștepta acasă, dar martorii spun că nici n-a stat pe gânduri când a ales să mai ceară o bere.

”Oricare alt bețiv cu 3% la viață ar fi cerut nota și ar fi plecat acasă, la soție”, spune patronul localului. ”Nu însă și Marian! Nu, Marian a mai cerut o bere, iar apoi a folosit încă 1% din viață ca să urle «Să fie rece!». Asta înseamnă dedicație! Nu putem avea decât respect pentru un astfel de om. Dac-ar fi mai mulți oameni ca Marian, barul meu ar fi departe, ar avea venituri mult mai mari.”

Totuși, nea Marian n-a reușit să bată recordul de respect față de băutură stabilit cu ceva timp în urmă de mult mai celebrul nea Costel. ”Magicianul paharului, cum îl știe toată lumea pe nea Costel, a reușit imposibilul: deși a ajuns la 0% la viață, a mai comandat nu o bere, ci șapte. Și, evident, le-a și băut. Și probabil ar mai fi comandat și altele, dar le-a terminat pe toate din bar”, a povestit patronul.

Scris de Calin
8 ianuarie 2019 18:01
Citește mai mult despre: bere betiv

Alte articole

Vezi mai mult