Respect! Un lunetist vasluian a dat cep butoiului de vin de la o distanţă de 4 km

Lunetistul canadian care a împuşcat un terorist ISIS de la 3 kilometri şi jumătate tocmai a fost detronat! Ghiocel Asimionesei, veteran al mai multor birturi din judeţul Vaslui şi multiplu campion la desfăcut recipiente cu alcool, tocmai a reuşit să dea cep unui butoi cu vin de la 4.092 metri, doborând toate recordurile în domeniu.

Potrivit martorilor oculari, glonţul lui Ghiocel a ricoşat dintr-o ulucă a gardului, a intrat pe gaura cheii direct în cramă şi a perforat butoiul de 200 de litri exact unde trebuie. „N-aţi văzut atâta măiestrie nici la Delta Force! Acum înţelegeţi de ce n-avem talibani la Vaslui, da?”, a comentat proprietarul butoiului, care recunoaşte că nu se aştepta să-i reuşească giumbuşlucul vecinului său.

„Performanţa lunetistului vasluian e chiar incredibilă, dacă ţinem cont că era şi beat mort în momentul în care a apăsat pe trăgaci. Am încercat să-l recrutăm, dar nu te poţi înţelege cu el”, spune un specialist al Armatei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 iunie 2017 15:55
Citește mai mult despre: butoi lunetist record Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult