Respect! Un român s-a căcat lângă zidul castelului prințului de Liechtenstein

Dacă alții s-au mulțumit doar cu review-uri negative pe Google, un român patriot a decis să facă un gest cu adevărat semnificativ împotriva prințului din Liechtenstein care l-a ucis pe ursul Arthur. S-a dus la castelul acestuia din Riegersburg și s-a căcat lângă zid.

„Am pus și-un steguleț românesc în vârful lui, ca să știe prințul că e din partea unui român. Un review pe care să-l simtă, nu ca alea de pe Google, care n-au niciun efect“, a spus patriotul român. Mai mult, a și scris pe unul din ziduri „Basarabia e România“, dacă tot era acolo – mai ales că, în mod curios, zidurile castelului erau imaculate, nu era nimic scris pe ele.

Vestea gestului său a ajuns repede și la alți români, care au format deja o coadă de câteva sute de metri, așteptându-și rândul să se cace și ei lângă zidul castelului din Riegersburg. Cei care stau la coadă spun despre cel care le-a dat ideea că este un erou și că ar trebui să fie președintele României, că deja a făcut pentru țară mai multe decât Klaus Iohannis.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 mai 2021 11:06
Citește mai mult despre: liechtenstein prinț urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult