Responsabil. Botezatu își unge prietenii cu dezinfectant pe tot corpul!

Designerul nu lucrează cu jumătăți de măsură când e vorba de Covid-19! Mai mulți apropiați de-ai lui Cătălin au confirmat, deci avem informația din mai multe surse, că atunci când te întâlnești cu el te unge cu dezinfectant pe tot corpul.

„Cătă e chiar un profesionist, mergi la el la o cafeluță și dacă simte că discuția se încinge, știți ce zic, imediat te dezbracă și scoate un dezinfectant din poșetă, tot timpul are un dezinfectant în poșetă. După care te unge pe tot corpul, să fie sigur, insistând asupra vintrelor, că cică acolo e mizerie mare, și la buci. Vă zic, nu mă credeți, dar după o discușie cu Cătălin veți fi dezinfectați complet”, relatează o sursă apropiată cunoscutului modist.

Întrebat de această situație, Cătălin Botezatu a spus că nu se pune problema să facă asta cu toți cei pe care-i cheamă acasă. „O fac bărbaților, că ei sunt mai neglijenți, mai obraznici așa și bine încordați când te sui pe ei, cu femeile n-am nicio treabă. Nu v-am zis că îmi plac femeile, o doamne, le iubesc, n-aș putea trăi fără ei. Cu bărbații, în schimb, simt un chin așa interior, o ură, care mă face să-i strâng în brațe, să-i stăpânesc un pic și să le bag dezinfectant peste tot, mai ales în locurile în care n-o fac, năzdrăvanii dracului”, explică Cătălin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 iulie 2020 14:07
Citește mai mult despre: Botezatu

Alte articole

Vezi mai mult