Responsabile! Pițipoancele s-au bronzat la solar cu masca de protecție pe față

Pandemia de coronavirus le-a dat peste cap stilul de viață pițipoancelor autohtone, dar la anumite lucruri ele chiar nu au putut renunța. Printre acestea, bronzatul la solar. Doar că, animate de responsabilitate, pițipoancele au folosit masca de protecție chiar și în timpul operațiunii de bronzare.

”Îmi pun masca înainte să ies din casă și până nu revin acasă n-o dau sub nicio formă jos”, spune celebra pițipoancă Bianca Drăgușanu. ”Știu că masca mă împiedică să fac multe lucruri care îmi fac plăcere și îmi aduc și bani, dar protejarea de coronavirus este mai importantă decât o plăcere de moment. Sper că și alte fete sunt la fel de responsabile ca mine.”

O altă dovadă de responsabilitate din partea Biancăi este faptul că a renunțat complet la vestimentațiile cu decolteu. ”Am înțeles că germenii de coronavirus rezistă și până la trei zile pe plastic, așa că e normal să nu-mi expun părțile plastifiate ale corpului. N-o să-mi vedeți în perioada asta nici decolteul, nici buzele, fiți siguri de asta”, a promis pițipoanca.

Scris de Calin
24 martie 2020 18:03
Citește mai mult despre: solar

Alte articole

Vezi mai mult