Tragedie pentru patronul unei terase cu mici din cartierul bucureştean Pantelimon! Acesta a dat faliment, nemaiputându-şi reveni pe plan financiar după ce restaurantul lui a fost vandalizat.

Pe scurt, nişte huligani din cartier au scris pe poarta terasei "Avem mâncare vegană", alungând toţi clienţii pe o rază de câţiva kilometri.

restaurant_vandalizat.jpg
"Inscripţia aia mizerabilă a stat acolo doar câteva ore, dar deja se dusese vorba în cartier că am mâncare vegană. La naiba, nici nu ştiu ce-i aia mâncare vegană, eu am mici şi cefe", se plânge Dorin Gogu, patronul stabilimentului.

"Am încercat totul ca să pun afacerea din nou pe picioare. Am stat chiar şi afară, pe trotuar, cu mostre de mici, să vadă lumea că mâncarea mea nu e vegană. Degeaba! Oamenii traversau pe trotuarul celălalt, de frică", adaugă, printre lacrimi, micul întreprinzător.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 14.05.2019 16:55 Monden

National Cinematografic