Restaurantele asigură că au suficientă mâncare de anul trecut pentru Revelion

Semne bune anul are! Milioane de români au răsuflat ușurați după ce presa a relatat pe larg că marile resturante din țară au suficientă mâncare de anii trecuți pentru a nu se crea iarăși îmbulzeală la bucătărie! Cum absența mâncării, începând cu felul doi, era un motiv permanent de ceartă, oamenii ajungând să vină cu mâncare de acasă, știrea a generat o adevarată explozie a rezervărilor.

“Noi avem inclusiv mâncare vintage, din 1999, ținem ștacheta sus. Alte restaurante mai au doar din 2004 sau 2005, că au avut cerere mare și s-a dat. La noi niciun fel de mâncare nu e mai nou de cinci ani, garantam, nu degeaba suntem localizați lângă Urgență. Cele mai căutate sunt sarmalele din 2001 și pâinea albă din 1996”, a menționat patronul unui restaurant de 5 stele din Floreasca.

Experții în turism susțin că toate studiile de specialitate au indicat că românii nu pun mare preț pe mâncarea servită la trecerea dintre ani, majoritatea fiind foarte sensibili la WiFi sau la imaginea localului în cadrul grupului lor de prieteni. “Sunt oameni care au facut toxiinfecție alimentară dar au fost foarte încântați că au părut super fericiți la terecerea dintre ani, asta este tot ce contează”, a declarat Decebal Popescu, sociolog.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 decembrie 2015 16:22
Citește mai mult despre: restaurant Revelion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult