Restaurantele lui Jamie Oliver salvate de la faliment după ce au băgat șaorma în meniu

Faimosul „bucătar” Jamie Oliver a revenit asupra anunțului privind falimentul lanțului său de restaurante după ce vânzările au explodat începând de ieri. Explicația este dată de faptul că a introdus în meniu, pe lângă tot felul de mâncăruri cu arome complexe și niște șaorma. 

„Riscam să lăsăm cel puțin 1000 de oameni fără joburi dacă nu făceam asta. Ideea mi-a venit după ce am văzut coadă la șaormăriile din jurul restaurantului. Cu fiecare client care fugea de la mine se mai deschidea o șaormărie lângă. Vrăjeala aia cu mâncarea sănătoasă e pentru TV”, a declarat celebrul „bucătar”. 

Acum angajații săi vor trece printr-un proces de reprofesionalizare, care să-i învețe subtilitățile acestei arte. De exemplu „cu de toate” nu înseamnă și ceapă, însemnă mai mulți cartofi, ca să pară mare, și castraveți murați, să pară că are gust. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 mai 2019 13:31
Citește mai mult despre: saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult