Restricții în Mamaia. Nu intri fără un test negativ și cel puțin 50.000 lei cash

Speriați de creșterea constantă a cazurilor pozitive de Covid și de puhoiul de lume care se înghesuie în Mamaia, oficialii din Guvern au decis să introducă o serie nouă de restricții. Astfel, în Mamaia vor mai avea acces doar cei care prezintă un test negativ de Covid și cel puțin 50.000 de lei cash.

”Sunt foarte multe cazuri de persoane care se așează la masă, cer meniul, se uită prin el, după care se ridică de la masă și pleacă spre altă terasă. Iar acolo repetă procesul. Acești oameni nu consumă nimic din cauza prețurilor, dar cu toate astea trebuie dezinfectat după ei, ceea ce nu e normal. Așa că, dacă nu ai destui bani la tine, nu ai ce căuta în Mamaia”, spune inițiatorul restricției.

Însă chiar și așa, cu test negativ de Covid și 50.000 cash la tine, te poți trezi că ți se interzice accesul în Mamaia. ”Va exista un număr maxim de turiști admiși, astfel că în zilele aglomerate se va face o triere a turiștilor”, spun autoritățile. ”Vor avea prioritate posesorii de BMW, de lanțuri groase și cei însoțiți pe tipe tunate, preferabil și tatuate.”

Scris de Calin
28 iulie 2020 15:07
Citește mai mult despre: mamaia

Alte articole

Vezi mai mult