Rețeaua de prostituție condusă de Andreea Marta furniza asistente de platou pentru Dan Capatos

Conform procurorilor care anchetează cazul, printre clienții rețelei de prostituție condusă de soția lui Codruț Marta se numărau nu doar oameni de afaceri, vedete și sportivi, ci și unele emisiuni de divertisment de proastă calitate. Printre cei care cumpărau prostituate pentru televiziune se găsesc nume precum Dan Capatos, Dan Negru și Mădălin Ionescu.

Cel mai fidel client al rețelei era Dan Capatos, care cerea constant prostituate tinere ca să își pună în practică cele mai sordide perversiuni vizuale. Odată aduse în platoul emisiunii Un show păcătos, fetele ajungeau pe canapeaua lui Mircea Stoian, care imediat își lăsa balele pe ele.

Mulți dintre clienții Andreei Marta organizau adevărate spectacole erotice la televiziune, care uneori erau înregistrate și puse pe Internet, unde le puteau vedea chiar și copiii. Se pare că cel mai important client al rețelei de prostituție era Dan Negru, care plătea pentru grupuri de peste douăzeci de fete. Fetișul său era să grupeze fetele în funcție de culoarea părului, după care le punea să se certe între ele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
23 iulie 2012 19:07

Alte articole

Vezi mai mult