Reţete de Revelion! Astăzi, platoul lui Capatos ne aduce tarta de sifilis cu salată de gonococci

Dan Capatos îşi va delecta azi fanii emisiunii cu o explozie culinară de boli venerice. Printre vedetele platoului special pregătit pentru noaptea dintre ani se află o tartă de sifilis, făcută după o reţetă extrem de veche, pe care asistenta Loredana Chivu a moştenit-o de la nici ea nu ştie cine.

„Nici eu nu ştiu de unde am luat-o”, recunoaşte cu sinceritate Loredana Chivu. „Mama spune că nu e de la ea, aşa că îl bănuiesc pe unul din jucătorii de fotbal cu care am interacţionat de-a lungul timpului. Au fost mulţi, nu pot să spun sigur care dintre ei mi-a dat-o, însă îi sunt recunoscătoare, indiferent care-o fi. Mai ales că e o reţetă faină, peste orice antibiotic obişnuit.”

De ingredientul special, salata de gonococci, se va ocupa cealaltă asistentă a lui Capatos, Ana Maria Mocanu. „Mie mi s-a încredinţat misiunea de a găsi ingredientul exotic. Am avut întâlniri de informare cu foarte mulţi bărbaţi, iar Spitalul de boli infecţioase mi-a confirmat că ingredientul pe care l-am cules e într-adevăr exotic. Sunt fericită că nu am dezamăgit”, exultă Ana Maria Mocanu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Mihai
31 decembrie 2013 10:12

Alte articole

Vezi mai mult