Reușită! Poliția i-a făcut buletin nou lui Smiley și l-a prins și pe Alex Velea, cel care i-l furase

Ceea ce bănuia de la început orice om cu creier au descoperit și polițiștii după câteva luni: Smiley a rămas fără buletin pentru că i-l furase Alex Velea, maimuțica lui tatuată. Din primele verificări, Alex Velea ar fi furat buletinul drept răzbunare pentru faptul că Smiley a uitat să-i cumpere banane într-una din zile.

”Sunt din Craiova, nu văd de ce sunteți surprinși!”, a reacționat maimuțica Velea când buletinul lui Smiley a fost găsit ascuns printre bananele ei. ”Dar a fost un incident izolat, m-am împăcat cu Smiley între timp, mai ales că mi-a promis că anul acesta mă va duce să fac poze cu turiștii în Ecuador, nu în Mamaia, ca până acum.”

Ministerul de Interne, care cheltuie bani publici pentru campania cu Smiley, a reacționat la cel mai înalt nivel, prin ministrul de Interne. ”Am deschis un dosar penal pe numele lui Geo Lemandroi, cel care a dresat maimuțica Velea”, a anunțat azi acesta. ”Nu putem da vina pe maimuțica Alex Velea pentru furt, e clar că dresorul ei poartă toată vina.”

Scris de Calin
3 februarie 2016 12:02
Citește mai mult despre: Alex Velea Smiley

Alte articole

Vezi mai mult