După 15 ani în care a livrat pizza, un bucureștean a avut o revelație: ”Băi, dar nu e deloc ca-n filmele porno!”, și-a spus acesta. ”Dacă în 15 ani nu mi s-a întâmplat măcar o dată să livrez pizza unei tipe sexy care să mă invite înăuntru, înseamnă că nici nu se va întâmpla vreodată lucrul ăsta. Păcat!”

napastuit_livrat_pizza.jpg Deși practic și-a pierdut 15 ani din viață, năpăstuitul spune că nu regretă alegerea făcută. ”Când m-am angajat prima dată la livrat pizza eram student la Politehnică, unde șansele de a face sex sunt zero absolut. Așa, cu livrat pizza, măcar exista posibilitatea: nimeream la o petrecere de tipe bete și cu puțin noroc ajungeam să fac sex cu una dintre ele.”

Cât despre viitorul său, bucureșteanul spune că încă n-a luat o decizie clară. ”Deocamdată studiez mai multe opțiuni”, a spus acesta. ”Am redus momentan posibilitățile la trei, din care voi alege viitoarea mea meserie: fie instalator, fie băiat care curăță piscina, fie antrenor de fitness. Dar e o decizie grea, toate trei meseriile au avantaje mai mult decât evidente.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 11.07.2017 13:58 Monden

National Cinematografic