O tragedie de neînchipuit s-a abătut asupra câtorva zeci de români cazaţi într-o cabană izolată din Munţii Parâng! Aceştia au fost nevoiţi să-şi petreacă Revelionul fără internet wireless după ce o cădere masivă de zăpadă a afectat fibra optică din zonă.

turisti_izolati_fara_wifi.jpg
"E o situaţie critică. Vorbim despre aproape 40 de oameni COMPLET lipsiţi de wifi, într-un vârf de munte unde telefoanele abia au o liniuţă de semnal. Copiii nu se pot juca, adulţii n-au nici filme, nici pornografie, nici măcar un amărât de Instagram unde să-şi posteze pozele de la Revelion", spune Mihai Jenel, vice-şeful Salvamont Gorj.

"Am trimis o echipă să le repare routerul, dar problema pare să vină de la switch-ul operatorului de internet, care se balansează precar pe o stâncă, deasupra unei crevase adânci. Intervenţia va fi foarte dificilă", adaugă liderul salvamontiştilor, care a promis că le va furniza personal turiştilor izolaţi un stick cu ultimele meme de pe Facebook.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 02.01.2019 12:20 Monden

National Cinematografic