O tragedie de neînchipuit s-a abătut asupra câtorva zeci de români cazaţi într-o cabană izolată din Munţii Parâng! Aceştia au fost nevoiţi să-şi petreacă Revelionul fără internet wireless după ce o cădere masivă de zăpadă a afectat fibra optică din zonă.

turisti_izolati_fara_wifi.jpg
"E o situaţie critică. Vorbim despre aproape 40 de oameni COMPLET lipsiţi de wifi, într-un vârf de munte unde telefoanele abia au o liniuţă de semnal. Copiii nu se pot juca, adulţii n-au nici filme, nici pornografie, nici măcar un amărât de Instagram unde să-şi posteze pozele de la Revelion", spune Mihai Jenel, vice-şeful Salvamont Gorj.

"Am trimis o echipă să le repare routerul, dar problema pare să vină de la switch-ul operatorului de internet, care se balansează precar pe o stâncă, deasupra unei crevase adânci. Intervenţia va fi foarte dificilă", adaugă liderul salvamontiştilor, care a promis că le va furniza personal turiştilor izolaţi un stick cu ultimele meme de pe Facebook.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 02.01.2019 10:20 Monden

National Cinematografic