Un vânt de șlagăre și cântec bate dinspre orașul de sub Tâmpa, de unde, suav, se aude din nou bocănitul Cerbului de Aur. Câțiva îndrăgiți artiști români, despre care mai toată lumea credea că ar fi morți, au fost văzuți în Brașov zilele acestea iar zvonurile au început să circule.

cotabita_dorobantu_brasov.jpg
Monica Anghel, Anca Țurcașiu, Silvia Dumitrescu, Marina Voica, Horia Brenciu, Gabriel Cotabiță, Cătălin Crișan, Ileana Cotrubaș sau Gabriel Dorobanțu au fost văzuți în oraș, pe la mese, discutând foarte aprins. „Aș pune mâna în foc că am dat peste Ricky Dandel care părea extrem de viu, pentru că m-a întrebat dacă nu am o țigară și unde este toaleta”, a declarat un patron de pizzerie din centrul Brașovului.

Deocamdată conducerea TVR a infirmat zvonurile spunând că nu se pune problema organizării unui festival de asemenea anvergură, consturile cu transportarea și învierea îndrăgiților cântăreți fiind enorme. „Am putea organiza ceva mai mic la Festivalul Medieval de la Sighișoara, mai ales că oamenii ăștia au trăit și au cântat în perioada medievală”, a spus Stelian Tănase, directorul TVR.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 30.07.2014 20:37 Monden

National Cinematografic