Revista presei tabloide: Minţi bolnave, femei goale care vînd glet şi VIP-uri anonime

“Senzaţional!!! Operaţia bebeluşului ars! Vezi aici imagini video de la intervenţia medicală.” Un astfel de titlu deja mi se pare prea mult, numai o minte bolnavă poate să scoată aşa ceva. O minte care lucrează la Click!, mai exact. Dacă ar fi existat pe vremea celui de-al doilea război mondial, cei de la Click! probabil ar fi transmis live pe internet experimentele doctorului Mengele, iar în secţiunea video ar fi băgat filmuleţe gen „Hot! Sexy-evreii, goi la duşuri!”

 

Oricum, mie senzaţională mi se pare doar prostia celor care s-au gîndit să pună pe site aşa ceva.

goala_pentru_glet

Şi tot în Click!, un titlu care m-a dat pe spate: “Silvia Pop, goală într-o reclamă la glet”. Nu ştiu cine e Silvia Pop, dar intuiesc că e femeie, şi nu înţeleg de ce ai folosi o femeie goală ca să convingi un om să cumpere glet. Oricît de mult l-ar da Silvia Pop pe spate pe zugravul Marin, acesta nu-şi va face niciodată provizii de glet peste iarnă. Glet îşi ia omul doar cînd zugrăveşte, odata la cîţiva ani, nu în fiecare zi. De faptul că asta nu e o ştire nici nu mă mai mir, doar este vorba despre Click!.

 

Închei cu o ghicitoare din CanCan: despre cîte personaje se vorbeşte în fraza de mai jos şi care sînt acestea?

 

ghicitoare

 

Indiciu: Simona Pătruleasa este fosta prezentatoare a emisiunii prezentate acum de actuala prietenă a unui fost jucător al echipei la care a activat în trecut actualul antrenor al echipei Al Kazma din Kuweit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 noiembrie 2009 13:01
Citește mai mult despre: CanCan Click Mengele silvia pop VIP

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult