Revista presei tabloide: parfum cu miros de vagin, pâine congelată şi somoroasa păsărică

Săptămâna a început în forţă în tabloidele noastre: nemţii au inventat un parfum cu miros de vagin, Monica Columbeanu ţine pâinea la cogelator, iar Sexy-Brăileanca a refuzat 2.000 de Euro pentru a face sex. E clar, lumea nu va mai fi la fel după aceste evenimente de referinţă pentru istoria omenirii.

S-a inventat parfumul cu miros de vagin

Specialiştii în materie de cosmetice din Germania au lansat pe piaţă un parfum care miroase exact ca vaginul unei femei, numit Dubbed Vulva. Experţii susţin că acesta va face senzaţie în rândul amatorilor de jucării sexuale. Dubbed Vulva e comercializat pe piaţă de firma Vivaeros şi poate fi achiziţionat la preţul de 25 de euro

. Sursa: Libertatea

Probabil produsul va face într-adevăr furori, dar nu printre amatorii de jucării sexuale ci printre homosexuali, care îl vor folosi pentru a se da cu el în fund.

Monica Columbeanu ţine pâinea proaspătă la congelator

“Folosesc zilnic aparatul de făcut pâine. Am tot felul de reţete de pâine: franţuzească, ţărănească, pâine cu măsline, cu ierburi aromatice. Este mult mai sănătoasă decât cea cumpărată din comerţ. După ce o prepar, o păstrez la congelator pentru mai multă prospeţime”, a declarat Columbeanca. Sursa: Click!

Cel mai mare fan al pâinii Monicăi este chiar soţul acesteia, Irinel Columbeanu, deşi i se par cam multe două zile, cât îi ia să taie pâinea îngheţată bocnă cu fierăstrăul. .

 

Sexy-Brăileanca a refuzat să facă sex pentru 2.000 €

“În ciuda faptului că mulţi spun şi cred lucruri nu tocmai bune despre mine, să ştiţi că nu este aşa. Nu sunt ceea ce cred unii, că aş face orice pentru bani. De exemplu, cineva, în timp ce mă aflam într-o scurtă vacanţă la munte, mi-a oferit 2.000 de euro pentru o noapte nebună de sex. Am refuzat pentru că, pur si simplu, mi-era somn!”, a declarat Sexy-Brăileanca. Sursa: Libertatea

Probabil biata fată era obosită după ce făcuse sex toată ziua pentru mai puţin de 300 de Euro. Başca, acum toate colegele de breaslă o alintă „somnoroasa păsărică”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 martie 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult