Revoltă într-o clădire de birouri din Pipera, după ce s-a interzis accesul cu pufuleţi în incintă

Haosul s-a dezlănţuit în această dimineaţă într-o clădire de birouri din nordul Capitalei! Mii de angajaţi ai unui call-center s-au ridicat împotriva stăpânirii după ce nesăbuitul CEO al companiei a introdus un nou regulament de ordine interioară care interzice covrigii şi – mai rău – pufuleţii.

“Ceea ce se dorea a fi o măsură împotriva firimiturilor pe mochetă a degenerat rapid într-o adevărată răscoală populară”, comentează portarul clădirii. “Cineva din conducere a încercat să discute cu ei, dar l-au orbit cu proiectorul şi i-au dat în cap cu un teanc de dosare. Doamne, iartă-mă, n-am mai văzut aşa ceva din 2011, de la Căderea Biroului de HR!”

Înarmaţi cu picioare de birou şi nunceaguri confecţionate din mouşi, angajaţii s-au baricadat în depozitul de pufuleţi, nu înainte să dea foc câtorva flipboarduri şi dozatorului de cafea. “Luaţi-ne zilele de concediu, luaţi-ne bonurile de masă, dar nu ne luaţi pufuleţii!”, scandează manifestanţii, hotărâţi să-şi apere ‘aurul crocant’.

În prezent, corporatiştii răsculaţi solicită revenirea la vechiul regulament, care prevede pauze de pufuleţi din oră în oră, dar şi tragerea pe roată a CEO-ului şi câteva baxuri de Sana drept compensaţie morală pentru teribilul sacrilegiu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
16 februarie 2016 11:04
Citește mai mult despre: corporatisti pipera pufuleti rascoala revolta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult