Revoltător! Un bărbat din Timişoara a plimbat două femei în lesă şi nu aveau botniţă!

Un bărbat certat cu bunele obiceiuri a fost văzut în acest weekend în Timişoara, plimbând în lesă două femei evident agresive, fără botniţă. Femeile, din rasa caucaziană moldovenească, una din cele mai agresive rase de femei, erau colţoase şi se plimbau fără frică, în plină zi, printr-o zonă circulată.

Martorii spun că doar un miracol a făcut ca cele două femei să nu agreseze trecătorii: “Noi ne mai apărăm cum putem, dar dacă trecea un copil pe-acolo? Nu mai scăpa din gura lor”, spune un martor.

“Nu-i e ruşine? Zicea să trecem fără frică pe lângă ele, că ele simt frica şi se reped. Păi cum să nu-mi fie frică, erau ditamai matahalele. Să te plimbi prin centru cu ele? Du-te domnule într-un ţarc special, ţine-le la tine în curte, nu le aduce pe domeniul public?”, spune un timişorean.

“Este foarte periculos să plimbi femeile fără botniţă, pentru că se iau la harţă cu alte femei. Oricât de puternică ar fi lesa, ele tot scapă. Cel mai bine e să le pui o botniţă serioasă şi ai scăpat de orice griji”, explică Decebal Popescu, feminist caninolog.

Alţi timişoreni sunt indignaţi că bărbatul nu avea punguţe la el, nu a strâs după ele şi a intrat într-o gelaterie cu ele, unde femeile ar fi lăsat păr şi un miros specific, spre dezgustul celorlalţi clienţi.

Scris de TNR
23 septembrie 2019 16:09
Citește mai mult despre: femei

Alte articole

Vezi mai mult