Revoluție culinară! S-a lansat MBS-ul corporatist, pufuleţi cu brânză şi smântână!

Viața de corporatist nu va mai fi niciodată la fel. Asta după ce un chef ingenios a compus o rețetă revoluționară, o combinație surprinzătoare între pufuleți, brânză și smântână – sau ”Corporate MBS”, cum, plin de mândrie, e alintată de chef.

”Întotdeauna am simțit că MBS-ului clasic îi lipsește ceva, dar nu știam ce”, povestește cheful. ”Până într-o zi, când priveam un corporatist savurându-și pufuleții și am avut o revelație: sunetul! Suntelul de crocant îi lipsește MBS-ului! Sunetul ăla de pufuleți zdrobiți între dinți, de el e nevoie în MBS! Și așa s-a născut revoluționara, nu mă feresc s-o spun, rețetă.”

Prețul este însă pe măsură și nu va fi accesibil decât celor cu funcție importantă în corporație. ”Ca entry level, vei rămâne la pufuleți simpli. Bunăstarea, adică brânza și smântâna, ți le vei putea permite doar odată ce-ți adaugi și manager în titulatură”, explică cheful. ”Desigur, avem și varianta premium, cu extra brânză: pufuleți sunt găuriți, stil paste penne, și umpluți cu brânză fină. Dar trebuie să fii CEO ca să-ți permiți așa ceva.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
22 februarie 2019 12:03
Citește mai mult despre: corporatist pufuleti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult