Bulversare printre pensionarii care au ascultat azi Rock FM. Pentru prima dată în mai bine de cinci ani s-au auzit piese absolut noi, în premieră pe Rock FM. Se pare că totul s-a întâmplat după ce singura casetă a postului a fost întoarsă pe partea cealaltă, astfel că fanii postului s-au putut delecta azi și cu alte piese ale lui Bon Jovi sau Def Leppard.

caseta_rock_fm.jpg Întoarcerea casetei nu a fost însă decisă de cei din conducerea postului sau făcută de către vreun DJ. Cea care a întors caseta a fost femeia de serviciu, care a scos-o puțin din casetofon ca s-o șteargă de praf, dar a uitat în ce poziție era și a băgat-o invers în casetofon după ce-a curățat-o.

Gestul involuntar al femeii de serviciu pune o presiune imensă pe cei de la Rock FM. Șefii postului se tem că ascultătorii lor se vor învăța prost și vor aștepta piese noi în playlist la fiecare cinci ani, dacă nu chiar mai devreme de-atât.

”Probabil vom ajunge să întoarcem caseta mult mai des sau, Doamne ferește!, să cumpărăm una nouă”, se lamentează directorul de programe Cristi Hrubaru. ”Sper însă că ascultătorii noștri, având totuși o vârstă, să uite rapid ce s-a întâmplat azi și să nu aibă așteptări de piese noi la Rock FM.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 12.02.2018 13:43 Monden

National Cinematografic