Revoluţie muzicală la Rock FM! Singura lor casetă a fost întoarsă pe partea cealaltă

Bulversare printre pensionarii care au ascultat azi Rock FM. Pentru prima dată în mai bine de cinci ani s-au auzit piese absolut noi, în premieră pe Rock FM. Se pare că totul s-a întâmplat după ce singura casetă a postului a fost întoarsă pe partea cealaltă, astfel că fanii postului s-au putut delecta azi și cu alte piese ale lui Bon Jovi sau Def Leppard.

Întoarcerea casetei nu a fost însă decisă de cei din conducerea postului sau făcută de către vreun DJ. Cea care a întors caseta a fost femeia de serviciu, care a scos-o puțin din casetofon ca s-o șteargă de praf, dar a uitat în ce poziție era și a băgat-o invers în casetofon după ce-a curățat-o.

Gestul involuntar al femeii de serviciu pune o presiune imensă pe cei de la Rock FM. Șefii postului se tem că ascultătorii lor se vor învăța prost și vor aștepta piese noi în playlist la fiecare cinci ani, dacă nu chiar mai devreme de-atât.

”Probabil vom ajunge să întoarcem caseta mult mai des sau, Doamne ferește!, să cumpărăm una nouă”, se lamentează directorul de programe Cristi Hrubaru. ”Sper însă că ascultătorii noștri, având totuși o vârstă, să uite rapid ce s-a întâmplat azi și să nu aibă așteptări de piese noi la Rock FM.”

Scris de Calin
12 februarie 2018 11:43
Citește mai mult despre: muzica radio Rock FM

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult