Deocamdată se găsește doar în București, dar antreprenorii care au lansat revoluționarul hotdog spun că se vor să se extindă și în Timișoara, Iași sau Constanța în lunile următoare. Inspirat din naiul cu care ne-a fermecat inimile Gheorghe Zamfir, hotdogul are crenvurști de dimensiuni diferite, astfel încât să creeze o doină a gusturilor.

hotdog gheorghe zamfir.jpg

„Recomandăm celor care doresc să-l mănânce să înceapă cu partea mai mică, să prindă gustul, și apoi să se ducă spre notele mai puternice. Și să nu sufle prea tare în el, că sare muștarul, s-o facă delicat, mângâind un pic vârfurile cât să-l răcească, așa cum face și maestrul”, spune Pavel Iordache, unul din asociații afacerii cu crenvurști.

În cazul în care meniul va avea succes, anul viitor se plănuiește lansarea și unui hotdog „Dumitru Fărcaș” care va consta într-o baghetă lungă de un metru și un crenvurșt de aceeași dimensiune, să fie cât un taragot. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 30.07.2020 10:34 Monden

National Cinematografic