Revoluționar! Oamenii de ştiinţă lucrează la prima ceară de barbă care nu este pentru gay

Toți bărbații care nu sunt super-gay dar ar dori și ei să-și dea cu ceară pe barbă să nu mai stea zburlită vor putea avea o soluție la îndemână. Un grup de oameni de știință de la universitatea din Edinburgh au anunțat că lucrează la o ceară de barbă și pentru bărbații hetero.

„Am avut tot timpul probleme cu ceara de barbă ce se găsește acum pe piață. E-adevărat, mă dau, mă frec, miros frumos. Merg în club, mă întâlnesc cu un coleg de la agenția cu care colaborăm, și el dat cu ceară de-aia, miroase frumos, două beri mai târziu mă sărutam cu el și mergeam să cumpărăm prezervative. Nu e normal așa ceva, mi-a zis prietena că dacă se mai întâmplă odată mă lasă”, povestește Mirel Panciu, un tânăr cu barbă din București. 

Specialiștii spun că bărbații pot evita astfel de incidente dacă își lasă barba să crească normal, ca lui Mihai Viteazu, și nu-și petrec o oră în baie să o aranjeze, sau dacă dau o cremă specială pe ea și apoi cu un aparat de ras să elimine părul facial, că nu este deloc atrăgător să vezi o femeie cu barbă.

28 august 2019 18:31
Citește mai mult despre: gay

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult