Rihanna își schimbă depoziția: „De fapt n-am împușcat pe nimeni”

Poliția din Los Angeles a arestat-o pe artistă pentru crimă după ce radiourile din întreaga lume au difuzat o înregistrare audio în care Rihanna mărturisește că a împușcat un bărbat jos. Sfătuită de avocații ei, artista neagă totul și susține că este vorba de simplă înscenare, menită să-i aducă ei publicitate și bani. „Nu am ucis pe nimeni, dar Jay Z m-a sfătuit să mint că am omorât pe cineva, că așa fac toți rapperii gangsta ca să fie băgați în seamă”, a spus Rihanna.

Mama artistei, care locuiește în Barbados, i-a luat și ea apărarea Rihannei: „Fiica mea a fost supusă torturii și forțată să mărturisească o crimă pe care nu a comis-o! Pe înregistrare se observă clar că ea încearcă să cânte în timp ce ia bătaie. Ce tot puli-triga, puli-triga! Păi în fața mea nu vorbește așa urât, că-i dau două peste gură.”

Avocații apărării au adus în sprijinul Rihannei și o analiza oarecum balistică, din care reiese clar că arma crimei nu făcea deloc „ram-pa-pa-pam”, așa cum susține Rihanna, deci cel mai probabil altcineva a tras în omul ăla.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 octombrie 2011 15:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult