Rihanna neagă că e gravidă: „Mi-am lăsat burtă ca idolul meu, Horia Brenciu”

Revistele mondene au umplut paginile cu imagini cu Rihanna cu burtă insinuând că celebra cântăreață ar fi gravidă cu iubitul ei, muzicianul A$AP Rocky. Aceasta însă a ținut să infirme zvonurile, precizând că vrea să se concentreze în continuare pe cariera muzicală și și-a lăsat burtă doar ca să arate ca idolul ei, Horia Brenciu.

Rihanna a precizat că de mult îl admiră pe Horia Brenciu și-și dorește să cânte la fel de bine ca el. „Am încercat în nenumărate feluri, am luat cursuri de canto, am colaborat cu cei mai buni muzicieni ai lumii încercând să fur meserie de la ei, dar degeaba. În cele din urmă mi-am dat seama că secretul lui stă în burta aia, care acționează ca un cimpoi”, a spus artista.

Acum, că și-a obținut fizicul de invidiat, Rihanna spune că mai trebuie doar să se antrenze în contracții, să poată cânta și ea la fel de puternic ca Horia, câte o melodie întreagă fără să facă deloc pauze pentru a trage aer în piept. Totodată speră ca, în viitor, acesta să găsească un loc în programul său foarte încărcat pentru a înregistra un duet împreună.

1 februarie 2022 18:39
Citește mai mult despre: burta horia brenciu Rihanna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult