RIP dinozaurul de la Etno! A supravieţuit asteroidului, dar ţuica i-a venit de hac

Tragedie la EtnoTV. Întreaga televiziune este în doliu după celebrul dinozaur invitat recent în studiouri, dinozaur care a încântat milioane de români cu năstrușniciile sale de reptilă uriașă. Cauza morții e simplă. Bietul dinozaur, îndemnat de petrecăreții din studio, dăduse pe gât câteva pahare de tărie și sistemul lui digestiv a cedat, nefiind obișnuit cu alcoolul.

Ei nu știau că r aptorul de Cretacic nici măcar nu are ficat? Cât de inconștient să fii să-i dai bietei reptile de băut”, i-a criticat pe bețivii ăia de la EtnoTV veterinarul preistoric Decebal Popescu, cel care a făcut autopsia dinozaurului.

Deși a supraviețuit impactului cu un asteorid imens acum 65 de milioane de ani, fiind o reptilă extrem de versatilă, dinozaurului i s-a făcut rău imediat după ce au ieșit din emisiune, mai precis după al șaselea pahar de jinars, spun surse din EtnoTV. Chiar dacă cariera lui în televiziune a fost scurtă, cei de la Etno l-au iubit pe dinozaur și în semn de prețuire la înmormântare o să-i cânte Petrică Mîțu Stoian.

Scris de Ionut
8 octombrie 2021 18:10
Citește mai mult despre: asteroid dinozaur etno reptilă

Alte articole

Vezi mai mult