Risc de cataclism! Traficul spre Capitală e infernal! Mulți riscă să nu vadă Game of Thrones diseară

Minivacanța de Rusalii se poate încheia cu un veritabil cataclism. Pentru că bucureștenii care au plecat la munte sau la mare au amânat până în ultima clipă revenirea spre casă, la această oră traficul spre Capitală este infernal. Astfel, mii de oameni riscă să nu ajungă în timp util acasă pentru a vedea pe HBO episodul din această seară din Game of Thrones.

”Mai e puțin până începe și eu abia am trecut podul de la Cernavodă!”, își urlă durerea pe Facebook un fan Game of Thrones de mic. ”Dacă nu ajung la timp, vă rog să nu-mi scrieți pe Facebook cine moare în episodul din această seară, că vreau să aflu singur asta. Cine nu se abține, mă-sa-i curvă!”

De situație profită primarii din Medgidia și Fetești, de exemplu, care s-au mișcat extrem de rapid și au amplasat în centrul orașelor pe care le conduc ecrane uriașe, pe care cei fără șanse să ajungă în București în timp real pot viziona ultimul episod Game of Thrones. Bonus, localnicii îi vor ataca pe bucureșteni cu furci și topoare, pentru o mai intensă experiență a popularului serial HBO.

Scris de Calin
9 iunie 2014 17:06

Alte articole

Vezi mai mult