Deși lucrează în aceeași branșă, fiind chiar și foști colegi la Academia de Comicării de la Mizil, Doru Octavian Dumitru și Mihail Neamțu nu-și mai vorbesc de 20 de ani. Ruptura între cei doi a fost vizibilă la lansarea cărții lui Neamțu unde, deși au venit tot felul de comici cum ar fi Aurelian Pavelescu, Oreste sau Radu Moraru, Doru a fost marele absent al galei. 

doru-octavian-dumitru-mihail-neamtu.jpg

„Nu știu de la ce s-au luat dar, ca în toate marile rivalități, totul a pornit de la un spectacol în 1998, unde Mihail a avut o conferință despre creștinismul conservator românesc și dreapta în deschiderea conferinței lui Doru, intitulată „Caramele cu pedale și postmodernism cultural în secolul XX”. Se pare că lumea a râs mai mult la spectacolul lui Mihail Neamțu și DOD-ul n-a putut trece peste asta”, a spus un apropiat al celor doi. 

Nu știm cine are de câștigat în duelul de la distanță dintre cei doi, dar știm cine pierde, publicul român. „Dacă s-ar uni Doru Octavian Dumitru cu Mihail Neamțu și cu, să zicem, Adrian Papahagi, ar face un grup de umor mai tare decât Vacanța Mare a fost vreodată. Ar spulbera orice concurență”, a declarat analistul de stand-up Cleopatrie Teodoriu. 


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 17.05.2018 18:07 Monden

National Cinematografic