RO-Alert, eșec total! N-a avertizat că s-au șters milioane de clipuri de pe Pornhub

Sistemul RO-Alert a dat-o în bară grav! Ieri, când milioane de clipuri de pe celebrul site de divertisment PornHub au fost șterse pentru totdeauna, sistemul a tăcut suspect. Din cauza incompetenței celor de la RO-Alert, milioane de români n-au avut idee de dezastrul care se întâmpla sub ochii lor.

În apărarea lor, operatorii de la RO-Alert spun că le-a fost omenește imposibil să reacționeze. „Efectiv am rămas blocați când am văzut cum dispar clipurile de pe PornHub“, spun aceștia. „Deci nu e adevărat că n-am aflat de cataclism, cum ne acuză unii. Noi am fi vrut să dăm alertă, dar efectiv eram înmărmuriți în fața dezastrului și n-am putut reacționa nicicum.“

„Soluția e clară“, crede reputatul specialist în tehnologie Decebal Popescu. „În primul rând, șefii responsabili pentru RO-Alert trebuie să-și piardă funcțiile. Pe urmă, e clar că oamenii nu fac față unui astfel de cataclism, deci e cazul să preia roboții atribuțiile lor. Sunt sigur că un robot ne-ar fi avertizat imediat că se șterg milioane de clipuri de pe PornHub.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
15 decembrie 2020 13:09
Citește mai mult despre: ro-alert

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult