Ro-Alert le-a dat alarmă românilor care au postat Wake me up when September ends

Mii de români care au postat melodia Wake me up when September ends s-au trezit la propriu cu o surpriză de la Ro-Alert, care le-a dat deja cunoscutul mesaj sonor puternic în toiul nopții, pe la orele 3:00. Haioșii de la Ro-Alert și-au luat multă multă carne de la bieții oameni, care au vrut să transmită o emoție legată de toamnă, însă au suferit palpitații, atacuri de panică și infarcturi când zgomotosul piuit le-a tulburat liniștea.

Cei de la Ro-Alert spun că nu sunt ei de vină, ci inteligența artificială a sistemului, care detectează problemele din societate. ”AI-ul nostru a văzut zeci de mii de postări cu Wake me up when September ends și a decis să se conformeze”.

Nu e exclus ca Ro-Alert să-i trezească și pe românii care au postat Wake me up de la Avicii, sau Woke up this morning and got myself a gun de pe soundtrack-ul serialului Sopranos, sau Bring me to life de la Evanescence, care conține versurile Wake me up inside, chestie pe care inteligența artificială sigur o va detecta”, explică Decebal Popescu, critic de muzică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 octombrie 2022 09:27
Citește mai mult despre: alertă ro-alert septembrie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult