Robbie Williams trage să moară? Deşi pare tânăr şi sănătos, artistul va avea concert la Bucureşti

Cine ar fi crezut că, la doar 41 de ani, Robbie Williams e bătrân, expirat şi simte că i se apropie sfârşitul? Deşi pare încă în putere, fostul membru Take That a fost văzut de câţiva prieteni semnând contractul pentru un concert la Bucureşti, oraşul pe care şi l-au ales pentru odihna de veci muzicieni precum Dr. Alban şi Toto Cutugno.

“Sunt în lacrimi. Nu ştiu ce să spun. Sper să fie o greşeală. Sper să fi crezut că merge la Budapesta”, a izbucnit în lacrimi o prietenă a lui Robbie Williams. „E prea tânăr ca să cânte la Bucureşti!”

Medicul personal al cântăreţului neagă vehement că acesta ar suferi de vreo boală incurabilă, aducând asigurări că de-a lungul vremii mulţi interpreţi în floarea vârstei au urcat pe scene româneşti şi s-au întors cu bine. “Nu pot să vă dau un exemplu acum, dar sunt sigur că există. Robbie n-are nimic, doar… cântă la Bucureşti.”

Amintim cititorilor că România este atât de cunoscută printre muzicienii de talie internaţională încât, în comunitatea acestora, “a cânta la Bucureşti” are un sens asemănător cu “a se curăţa” sau “a se adăuga la strămoşi”.

Scris de Vasile
24 februarie 2015 13:02

Alte articole

Vezi mai mult