Robotul bancar George, acuzat că vorbește porcos cu clientele

Pe măsură ce software-ul devine mai complex, tot mai mulţi roboţi încep să capete deprinderi omeneşti! La scurt timp după ce robotul Maria de la ING l-a făcut albie de porci pe un client care i-a pus la îndoială inteligenţa artificială, un nou scandal zguduie lumea roboticii comerciale.

Îndrăgitul robot George de la BCR e acuzat de hărţuire sexuală după ce mai multe cliente s-au trezit cu comentarii indecente din partea acestuia în timpul unor conversaţii de business.

„Mi-a zis să apăs tasta 1, am apăsat-o”, povesteşte Eufrosina Duţă, clientă veche a băncii. „Când mi-a zis s-o mai apăs o dată, am ridicat un pic din sprâncene, dar am mai apăsat o dată tasta 1. Când a început să geamă şi să-mi spună ‘atinge butonul ăla, păpuşă’ şi m-a întrebat cu ce sunt îmbrăcată, i-am închis telefonul în nas. O să cer să stau de vorbă cu alt robot data viitoare.”

Robotul nea Marcel de la CEC a sărit în apărarea clientei, agitând un baston şi susţinând că tineretul robotic din ziua de azi nu mai are pic de respect.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 mai 2021 12:11
Citește mai mult despre: roboti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult