Robotul bancar George, acuzat că vorbește porcos cu clientele

Pe măsură ce software-ul devine mai complex, tot mai mulţi roboţi încep să capete deprinderi omeneşti! La scurt timp după ce robotul Maria de la ING l-a făcut albie de porci pe un client care i-a pus la îndoială inteligenţa artificială, un nou scandal zguduie lumea roboticii comerciale.

Îndrăgitul robot George de la BCR e acuzat de hărţuire sexuală după ce mai multe cliente s-au trezit cu comentarii indecente din partea acestuia în timpul unor conversaţii de business.

„Mi-a zis să apăs tasta 1, am apăsat-o”, povesteşte Eufrosina Duţă, clientă veche a băncii. „Când mi-a zis s-o mai apăs o dată, am ridicat un pic din sprâncene, dar am mai apăsat o dată tasta 1. Când a început să geamă şi să-mi spună ‘atinge butonul ăla, păpuşă’ şi m-a întrebat cu ce sunt îmbrăcată, i-am închis telefonul în nas. O să cer să stau de vorbă cu alt robot data viitoare.”

Robotul nea Marcel de la CEC a sărit în apărarea clientei, agitând un baston şi susţinând că tineretul robotic din ziua de azi nu mai are pic de respect.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
13 mai 2021 12:05

Alte articole

Vezi mai mult