Robotul NASA de pe Marte, jignit de Badea şi Ciutacu pentru că n-a fost la vot pe 29 iulie

Atac murdar al moderatorilor de la Antene la adresa singurului robot care a obţinut până acum un succes notabil pe Marte! După ce au aflat că faimosul Curiosity, trimis de NASA să exploreze Planeta Roşie, a plecat în spaţiu pe 26 noiembrie 2011, astfel că nu a putut vota la referendumul din 29 iulie, atât Mircea Badea cât şi Victor Ciutacu s-au lansat într-o serie de atacuri la adresa lui.

Deşi robotul nu a declarat absolut nimic, mulţumindu-se să trimită o serie de imagini de pe Marte, Mircea Badea l-a jignit pe blogul său: „Ce cauţi bă pe Marte, tu nu te vezi că ai o tonă, ciumpalacule şaormist! Cum îţi permiţi să nu votezi? Te-ai uitat de dimineaţă în oglindă ce cap de porc ai?” La rândul său, Victor Ciutacu l-a atacat în direct la Antena 3: „Să taci dracu din gură, nesimţitule care iei bani de la stat şi nu vii măcar la referendum”.

Surse de la NASA afirmă totuşi că robotul este profund scârbit de verticalitatea presei din Romînia şi se gândeşte serios să nu se mai întoarcă de pe Marte. Potrivit aceloraşi surse, Curiosity ar fi spus că dacă Badea mai continuă cu atacurile la adresa lui, va transmite şi el pe Pământ imagini cu Carmen Brumă de pe vremea când era grasă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 august 2012 15:08

Alte articole

Vezi mai mult