Năstruşnicul primar al Timişoarei ţine morţiş să ne arate că nu şi-a golit tolba cu excentricităţi! După palmieri, delfini, anaconde şi vaporaşe cu zbaturi, acesta a hotărât să renunţe la tematica tropicală în favoarea unui decor renascentist.

robu_gondole.jpg

Printre altele, Robu - care a şi adoptat pseudonimul Niccolo del Robo - intenţionează să inunde toate străzile oraşului pentru a înlocui banalele taxiuri cu nişte gondole veneţiene autentice. “Până nu v-aţi plimbat cu barca din Piaţa Operei până-n Piaţa Unirii, ascultând canţonete, să nu-mi spuneţi că planul meu e un moft inutil!”, a transmis Robu, aruncând în aer un blat fraged de pizza.

Cei mai afectaţi de ambiţiosul proiect de transformare a străzilor în canale urmează să fie timişorenii care locuiesc la demisol sau parter, însă Robu le promite costume de scafandru din partea Primăriei şi o plimbare gratuită cu gondola pe sub Puntea Suspinelor.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 23.05.2017 20:06 Monden

National Cinematografic