Năstruşnicul primar al Timişoarei ţine morţiş să ne arate că nu şi-a golit tolba cu excentricităţi! După palmieri, delfini, anaconde şi vaporaşe cu zbaturi, acesta a hotărât să renunţe la tematica tropicală în favoarea unui decor renascentist.

robu_gondole.jpg

Printre altele, Robu - care a şi adoptat pseudonimul Niccolo del Robo - intenţionează să inunde toate străzile oraşului pentru a înlocui banalele taxiuri cu nişte gondole veneţiene autentice. “Până nu v-aţi plimbat cu barca din Piaţa Operei până-n Piaţa Unirii, ascultând canţonete, să nu-mi spuneţi că planul meu e un moft inutil!”, a transmis Robu, aruncând în aer un blat fraged de pizza.

Cei mai afectaţi de ambiţiosul proiect de transformare a străzilor în canale urmează să fie timişorenii care locuiesc la demisol sau parter, însă Robu le promite costume de scafandru din partea Primăriei şi o plimbare gratuită cu gondola pe sub Puntea Suspinelor.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 23.05.2017 20:06 Monden

National Cinematografic