Robu se autodepăşeşte anul ăsta: inspirat de Veneţia, va inunda toate străzile din Timişoara ca să bage gondole

Năstruşnicul primar al Timişoarei ţine morţiş să ne arate că nu şi-a golit tolba cu excentricităţi! După palmieri, delfini, anaconde şi vaporaşe cu zbaturi, acesta a hotărât să renunţe la tematica tropicală în favoarea unui decor renascentist.

Printre altele, Robu – care a şi adoptat pseudonimul Niccolo del Robo – intenţionează să inunde toate străzile oraşului pentru a înlocui banalele taxiuri cu nişte gondole veneţiene autentice. “Până nu v-aţi plimbat cu barca din Piaţa Operei până-n Piaţa Unirii, ascultând canţonete, să nu-mi spuneţi că planul meu e un moft inutil!”, a transmis Robu, aruncând în aer un blat fraged de pizza.

Cei mai afectaţi de ambiţiosul proiect de transformare a străzilor în canale urmează să fie timişorenii care locuiesc la demisol sau parter, însă Robu le promite costume de scafandru din partea Primăriei şi o plimbare gratuită cu gondola pe sub Puntea Suspinelor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
23 mai 2017 18:06
Citește mai mult despre: gondole Robu Timisoara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult