Rockefeller şi mai cum? Înmormântarea Ilenei Ciuculete, audienţă de 10 ori mai mare decât a multimiliardarului

A fost unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, dar n-a cântat-o niciodată pe aia cu “Ciorbă de curcan”! Difuzată în direct de Etno, Antena 3 şi RTV, înmormântarea magnatului David Rockefeller a înregistrat audienţe de 10 ori mai mici decât funeraliile Ilenei Ciuculete, transmise cu doar câteva zile în urmă pe aceleaşi posturi.

“Înmormântarea de la Străuleşti a fost spectaculoasă, cu mii de flori, popă, bocete clasa întâi, aplauze, artificii – normal că am urmărit-o cap-coadă. Rockefeller ăsta nu ştiu cine e, nu mă interesează cum îl îngroapă, toată lumea era în negru, nu cânta nimeni. De ce m-aş uita la aşa ceva?”, se întreabă Mircea Tunsu, telespectator RTV.

“De vină pentru ratingul scăzut au fost şi numeroase personalităţi care erau invitate la ambele înmormântări, dar au ales în ultima clipă să vină la a Ilenei Ciuculete din varii motive. Henry Kissinger are o pasiune pentru colivă, Bill Gates şi Zuckerberg vin aici fiindcă e internetul mai bun, lui George Soros pur şi simplu îi place foarte mult România…”, explică Kent Marlborough, critic funerar.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile
21 martie 2017 17:03

Alte articole

Vezi mai mult