Rockerii își pun dinții ca să-i atace pe depeșari la concertul de anul viitor

Nu doar fanii Depeche Mode se pregătesc pentru concertul de anul viitor al trupei britanice. Anunțul că Depeche Mode vine în România i-a animat în aceeași măsură și pe rockerii autohtoni, rivalii naturali ai depeșarilor.

Cum o astfel de rivalitate trece peste decenii, rockerii au de gând să-i atace pe depeșari în momentul în care se vor aduna pentru concert. Și deja au început pregătirile! Iar prima activitate pe lista rockerilor este să-și pună dinții.

„Nu putem inta în uptă cu poteze. Afem nefoie de dinsi cale lămân în guă!“, sună chemarea la luptă unui rocker bucureștean care a renunțat deja la proteză și-și așteaptă programarea la dentist. El spune că este în joc demnitatea rockerilor și speră ca tot mai mulți să-i urmeze exemplu.

Pe lângă punerea dinților, rockerii s-au apucat și de activități fizice intense, ca să fie în formă maximă când vor năvăli peste depeșari. Așa că dacă vedeți pensionari care-și pun greutăți în căruciorul de piață sau care joacă șah cu piese grele din plumb, să știți că sunt rockeri care se pregătesc pentru o confruntare cu depeșarii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
9 octombrie 2022 12:37
Citește mai mult despre: depeche mode rockeri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult