Rockerii se înghesuie la Casa de Pensii, să ia bilete compensate la Iron Maiden

Diseară va avea loc un mare concert dedicat pensionarilor din România. Îndrăgita trupă Iron Maiden îi va bucura din noi pe seniorii României cu piesele care i-au făcut celebri încă de acum peste 40 de ani.

Iar de data asta merită să felicităm autoritățile, pentru că au făcut în sfârșit ceea ce trebuie la un astfel de eveniment: au scos la vânzare bilete compensate pentru pensionarii care vor să-i vadă pe bunicii de la Iron Maiden. Sute de rockeri se calcă în picioare să le prindă.

„Când am realizat că peste 80% dintre cei care vor să meargă la Iron Maiden sunt pensionari am știut că trebuie să acționăm“, a spus un secretar de stat din Ministerul Muncii. „Așa că statul va achita 80% din bilet, urmând ca pensionarul să achite doar diferența.“

În plus, în zona concertului autoritățile vor amplasa și un cort de prim ajutor, care va fi dotat cu baxuri de Voltaren și Corega. „Fanii Iron Maiden sunt recunoscuți pentru durerile de spate pe care le au, iar unora dintre ei le mai și zboară proteza din gură în timp ce dau din cap“, a explicat secretarul de stat.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
26 mai 2022 17:53
Citește mai mult despre: concert pensionari rockeri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult