Midiile sunt noile preferate ale românilor care vizitează Litoralul! Ajuns pentru prima oară în viaţă la Constanţa, unui locuitor al cartierului Berceni nu i-a venit să creadă când a văzut scoicile negre aranjate cu grijă pe un platou, convins fiind că sunt nişte seminţe de floarea soarelui absolut uriaşe.

mussels.jpg

"Mânca-ţi-aş, ce seminţe babane!", a exclamat bărbatul, îndesându-şi-le în geantă pentru a le pocni între dinţi pe plajă, sub privirea dezaprobatoare a chelnerului. "Cam scumpe, şi miezul pare un pic rânced, dar când auzi ce frumos se sparg intră aşa bine berea la PET!"

Acelaşi turist a evitat să se atingă de stridii, pentru că, oricât ar fi de mari, seminţele de dovleac pur şi simplu nu-i fac cu ochiul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 08.07.2017 14:52 Monden

National Cinematografic