Midiile sunt noile preferate ale românilor care vizitează Litoralul! Ajuns pentru prima oară în viaţă la Constanţa, unui locuitor al cartierului Berceni nu i-a venit să creadă când a văzut scoicile negre aranjate cu grijă pe un platou, convins fiind că sunt nişte seminţe de floarea soarelui absolut uriaşe.

mussels.jpg

"Mânca-ţi-aş, ce seminţe babane!", a exclamat bărbatul, îndesându-şi-le în geantă pentru a le pocni între dinţi pe plajă, sub privirea dezaprobatoare a chelnerului. "Cam scumpe, şi miezul pare un pic rânced, dar când auzi ce frumos se sparg intră aşa bine berea la PET!"

Acelaşi turist a evitat să se atingă de stridii, pentru că, oricât ar fi de mari, seminţele de dovleac pur şi simplu nu-i fac cu ochiul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 08.07.2017 14:52 Monden

National Cinematografic