Român amendat după ce a aruncat un CD cu Smiley în containerul pentru hârtie, nu plastic

Un român a primit o amendă usturătoare, după ce a neglijat complet atât legile, cât și normele bunului simț: a aruncat la gunoi un CD cu cel mai nou album al lui Smiley, folosind containerul pentru hârtie, nu cel pentru plastic.

„Îmi cumpărasem albumul cu Smiley pentru că am o masă în bucătărie cu un picior mai scurt, așa că aveam nevoie de ceva care să o proptească. Am ales să pun un CD cu Smiley, pentru că în astfel de situații e musai să alegi un obiect care nu contează, de care nu vei mai avea nevoie niciodată”, a declarat bărbatul.

„Din păcate, carcasa s-a rupt când am pus pe masă oala cu ciorbă, astfel că am fost nevoit să arunc la gunoi CD-ul. Din neatenție, l-am băgat la hârtie, m-a observat o vecină care se uită mereu pe geam, a sunat la poliție, m-au investigat și m-au amendat”, spune acesta.

Surse din cadrul anchetei spun că problemele bărbatului s-ar putea agrava. Pe lângă dezastrul provocat din cauza alegerii greșite a containerului, acesta va fi pus sub acuzare și pentru poluare fonică, deoarece doar CD-ul a rămas intact, iar muzica lui Smiley încă poate fi ascultată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
26 aprilie 2024 09:14
Citește mai mult despre: Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult