Român, arestat pentru trafic de persoane după ce a uitat să scoată bătrânica din Golful pe care îl aducea din Germania

Mare belea pe capul lui Robert Şulea, un tânăr samsar de maşini din Tecuci! În această dimineaţă, acesta a fost ridicat de DIICOT, fiind acuzat de trafic de persoane după ce a omis să debarce bătrânica dintr-un VW Golf pe care tocmai îl adusese în ţară.

Fosta proprietară a maşinii, Hilda Speck (82 de ani), spune că a folosit-o doar de câteva ori pentru a merge la piaţă, şi a fost de acord să i-o vândă românului, cu condiţia să nu dea înapoi cei 13.000 km reali. Bucuros că a făcut o afacere bună, Şulea a demarat în trombă, uitând că femeia se află încă pe bancheta din spate, de unde dorea să îşi recupereze căruciorul de cumpărături.

Abia la intrarea în judeţul Vrancea, bătrâna a alertat autorităţile. “Trebuia, totuşi, să aştepte să mă dau jos din maşină. Ce este acest Tecuci în care am ajuns? Unde e piaţa? Tinerii ăştia n-au pic de respect”, a bombănit femeia cu ajutorul unui translator.

“A fost o simplă neînţelegere, cel mai probabil cele două părţi se vor împăca. Poliţia tratează cu mare seriozitate asemenea cazuri, nu vreţi să ştiţi ce căutate sunt doamnele în vârstă în anumite judeţe ale ţării”, a comentat avocatul românului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
27 octombrie 2017 03:34
Citește mai mult despre: batranica golf masini samsari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult