Prima victimă. Un român s-a mutat cu soacra pentru că nu mai poate împărţi Netflixul

Au apărut deja primele victime ale deciziei tiranice a americanilor imperialişti de la Netflix! Marcel, un bărbat de 42 de ani din Sectorul 4 al Capitalei, a fost nevoit să se mute cu soacra după ce Netflix nu le-a mai dat voie să împartă parola de la distanţă.

Acum, viaţa lui Marcel e un calvar, mai ales că Netflix a băgat recent 14 telenovele turceşti noi, iar apartamentul pe care îl împarte cu soacra are un singur televizor.

„Mă gândesc serios să renunţ la pastă de dinţi ca să-mi fac propriul Netflix şi să i-l las pe ăsta lu’ mama soacră”, se jeleşte bărbatul.

Şi alţi utilizatori români suferă în urma măsurilor anti-prietenie adoptate recent de compania de streaming. „Înainte, când mă trăgea un poliţist pe dreapta, îi dădeam parola de la Netflix şi mă lăsa în pace. Când aveam nevoie de o adeverinţă de la medic, hop, parola de Netflix. Când nu ştiam ce cadou să-i fac cuiva de ziua onomastică, parola de la Netflix! Acum ce mă fac? Plătesc pentru toţi? Sau tre’ să fiu eu nenorocitul care îşi schimbă parola?”, se întreabă Dănuţ, 92 de ani, cascador.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
24 mai 2023 17:55
Citește mai mult despre: Netflix

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult