În prag de minivacanţă, mulţi români se tem că în Bulgaria cineva le-ar putea fura cardurile, maşinile, rinichiul sau blugii de pe plajă! Din fericire, există o soluţie pentru un concediu cu inima uşoară, iar un bărbat de 38 de ani din Bucureşti o aplică în fiecare an.

sarantoc_mamaia.jpg

"Înainte să trec graniţa la bulgari, îmi rezerv o noapte la Mamaia. E frumos şi acolo, plajă, cluburi, gagici", spune Decebal. "Dar nu de-aia fac popasul ăsta, ci fiindcă Mamaia te scapă de griji. Bani? Îi spargi pe un baldachin. Maşină? O vinzi ca să-ţi plăteşti camera. Rinichi? Un cocteil cu umbreluţă."

Complet despuiat de scurta şedere la Mamaia, bărbatul se poate apoi relaxa pe litoralul bulgăresc, fără grija hoţilor. "Important e să nu uiţi să plăteşti în avans", spune acesta, aşteptându-şi în p**a goală rândul la bufetul suedez.
Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 31.05.2017 12:52 Monden

National Cinematografic