Român prevăzător: “Înainte să merg la bulgari, stau o noapte la Mamaia, ca să nu mai aibă ce să-mi fure”

În prag de minivacanţă, mulţi români se tem că în Bulgaria cineva le-ar putea fura cardurile, maşinile, rinichiul sau blugii de pe plajă! Din fericire, există o soluţie pentru un concediu cu inima uşoară, iar un bărbat de 38 de ani din Bucureşti o aplică în fiecare an.

„Înainte să trec graniţa la bulgari, îmi rezerv o noapte la Mamaia. E frumos şi acolo, plajă, cluburi, gagici”, spune Decebal. „Dar nu de-aia fac popasul ăsta, ci fiindcă Mamaia te scapă de griji. Bani? Îi spargi pe un baldachin. Maşină? O vinzi ca să-ţi plăteşti camera. Rinichi? Un cocteil cu umbreluţă.”

Complet despuiat de scurta şedere la Mamaia, bărbatul se poate apoi relaxa pe litoralul bulgăresc, fără grija hoţilor. „Important e să nu uiţi să plăteşti în avans”, spune acesta, aşteptându-şi în p**a goală rândul la bufetul suedez.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
31 mai 2017 10:05
Citește mai mult despre: Bulgaria litoral mamaia vacanta

Alte articole

Vezi mai mult