Român prins că și-a luat țigări cu bonuri de masă, obligat să le mănânce

Ghinion teribil pentru un român din Mizil. Acesta și-a cumpărat, ca de obicei, țigări cu bonuri de masă, doar că a fost văzut de un vecin polițist cu care nu se înțelege deloc bine și care a decis să se răzbune pe el.

Polițistul i-a spus că e ilegal să cumpere țigări cu bonurile de masă, că poate lua doar mâncare, așa că va trebui să să plătească o amendă de 3.000 de lei. Bărbatului i-a venit însă o idee și i-a spus polițistului că el și-a cumpărat mâncare, nu țigări, deci nu a încălcat nicio lege.

Polițistul a avut însă dubii că țigările se încadrează la mâncare, așa că l-a pus pe bărbat să le mănânce. Și cum oamenii care își cumpără țigări cu bonuri de masă nu sunt tocmai genul care să își permită o amendă de 3.000 de lei, s-a apucat și le-a mâncat.

Interesant e că mâncatul țigărilor a funcționat și polițistul i-a anulat amenda. Ba chiar a fost văzut cumpărând și el un pachet de țigări, pe care s-a apucat apoi să-l mănânce. Cu maioneză, bineînțeles, că doar e polițist și are tot timpul așa ceva la el.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
25 aprilie 2023 14:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult