Un ghinion nu vine niciodată singur! După ce a fost prins de o rupere de nori şi a ajuns acasă ud leoarcă şi plin de nămol, un bărbat din cartierul Titan a avut parte şi de scandal din partea soţiei, care era convinsă că s-a dus la Electric Castle fără ea.

barbatplindenoroi.jpg
"De la metrou până acasă fac cam zece minute. Ei bine, în alea zece minute m-a făcut ploaia ciuciulete, m-a stropit un autobuz din cap până în picioare, am căzut pe jumătate într-o gură de canal şi am fost atacat de mistreţi", oftează Decebal Popescu, punându-şi hainele la uscat pe palierul blocului.

"Când să intru în casă, dau de nevastă-mea în uşă care se uită lung la mine şi începe să mă bombăne că de ce m-am dus la Electric Castle fără ea. Nici nu ştiu ce-i ăla Electric Castle!", adaugă bărbatul, care şi-a rugat colegii de la muncă să sune la el acasă şi să confirme că a fost la birou toată ziua.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 19.07.2018 17:29 Monden

National Cinematografic