Un ghinion nu vine niciodată singur! După ce a fost prins de o rupere de nori şi a ajuns acasă ud leoarcă şi plin de nămol, un bărbat din cartierul Titan a avut parte şi de scandal din partea soţiei, care era convinsă că s-a dus la Electric Castle fără ea.

barbatplindenoroi.jpg
"De la metrou până acasă fac cam zece minute. Ei bine, în alea zece minute m-a făcut ploaia ciuciulete, m-a stropit un autobuz din cap până în picioare, am căzut pe jumătate într-o gură de canal şi am fost atacat de mistreţi", oftează Decebal Popescu, punându-şi hainele la uscat pe palierul blocului.

"Când să intru în casă, dau de nevastă-mea în uşă care se uită lung la mine şi începe să mă bombăne că de ce m-am dus la Electric Castle fără ea. Nici nu ştiu ce-i ăla Electric Castle!", adaugă bărbatul, care şi-a rugat colegii de la muncă să sune la el acasă şi să confirme că a fost la birou toată ziua.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 19.07.2018 19:29 Monden

National Cinematografic