Român răpit de extratereştri: Nu au putut face experimente pe mine fiindcă nu-mi mergea cardul de sănătate

Incompetenţa autorităţilor române, mană cerească pentru un localnic din comuna Tălpicile, judeţul Vrancea! În această dimineaţă, bărbatul a fost răpit de extratereştri în timp ce se deplasa spre muncile câmpului, însă omuleţii gri de pe planeta Nibiru nu au putut face nici un experiment pe el fiindcă sistemul electronic al cardului de sănătate nu funcţiona încă de miercuri.

“Abia răsărise soarele, mă pregăteam să culeg via”, povesteşte nea Grigore, victima răpirii. “Când am ajuns pe deal, am văzut o lumină puternică, am leşinat şi m-am trezit în farfuria zburătoare, întins pe o masă de operaţie.”

“Mă aşteptam să mă disece, să mă golească de sânge sau măcar să-mi sondeze anusul cu o freză gigantică, dar când colo, creaturile s-au retras într-un colţ, butonând furioase într-un fel de calculator. După ore de aşteptare pe masa aia rece, căpetenia lor a venit şi mi-a zis: nea Grigore, va trebui să-ţi dăm drumul că iar nu merge cardul de sănătate şi n-avem voie să experimentăm pe tine aşa, pur şi simplu.”

“Mi-au promis că mă răpesc săptămâna viitoare dar n-au zis exact când, eu acum tre’ să fac baie în fiecare zi sau ce?”, adaugă bărbatul, mâhnit.

Scris de Vasile
11 octombrie 2018 18:10
Citește mai mult despre: card de sanatate extraterestri rapire

Alte articole

Vezi mai mult