Român, suspectat de soție că o înșală după ce i-a spus că e la KFC, la un burger

Unele scuze ale românilor sunt complet neplauzibile! Maria Popescu, o bucureşteancă de 33 de ani, îşi bănuieşte soţul că ar avea o aventură extraconjugală. Potrivit femeii, acesta nu întârzie mai mult decât de obicei şi nici n-a apărut vreodată acasă cu ruj de buze pe guler, însă în urmă cu câteva zile i-a spus la telefon că s-ar afla „la KFC, la un burger”.

„Dacă-mi spunea că e la cofetărie la o şaorma mai înţelegeam, sunt tot felul de locuri ciudate în oraşul ăsta, dar la un burger în KFC? Ce crede, că am picat din lună? De când au ăştia burgeri la KFC?!”, strigă femeia, făcându-i bagajele soţului presupus infidel.

„Nu ştim dacă Decebal spunea sau nu adevărul, însă norocul lui e că Real Burger, burgerul de la KFC, e totalmente real! Până pe 11 iulie, în toate restaurantele KFC”, a transmis un reprezentant al lanţului de restaurante.

„Sigur s-au înţeles cu bărbatu-miu”, a declarat soţia suspectului, susţinând că ar fi, totuşi, dispusă să-l ierte dacă o scoate mâine în oraş să-i arate minunea.

Scris de Advert Einstein
5 iunie 2019 11:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult